Nu är både lussekatterna och julköttbullarna klara och ligger i frysen. Härligt!

Nu har det hänt mycket sedan jag skrev senast! Jag fick för någon vecka sedan ett mail som gjorde mig lite smått chockad. Det var från Agora Gallery i New York. Ett stort och välkänt galleri mitt på Manhattan. De hade sett min hemsida någonstans ute i cyberrymden och blivit intresserade av min konst och ville ha kontakt för en eventuell utställning. Jag bad om mer information och har fått det men har inte tagit ställning än. Hade det varit för tio år sedan hade jag nog nappat direkt men nu är jag äldre och tror inte jag orkar ge mig på ett sånt projekt. Kul iallafall att ha fått det här erkännandet. Det är ju nätt upp något av det största man kan bli erbjuden som konstnär. Bilden är från utställningen i Konst i Sommen i oktober. 

Ja så var man igång igen efter en vinter då jag inte haft någon större lust att måla. En lång och solfattig vinter men nu har fåglarna börjat sjunga vårsånger och ljuset är här och genast så kommer målarlusten tillbaka. Ingen utställning inplanerad just nu men ser fram emot ett besök i ateljén av Linköpings Universitets konstförening. Det ska bli trevligt. Gubben och jag tog en liten tur till Åland med Cinderella förra helgen. Jättegod trerätters middag på Seeview och även en god Biff Rydberg på hemresan. Smaskens! Det gungade lite på Ålands hav på morgonen men inte så farligt ändå. Kul att komma ut lite.Bra underhållning med sång och musik och ståuppkomik. På bilden ser ni den yngsta konstnären i familjen, barnbarnet Stina.

Ja så var man hemma igen. Efter en sommar i stugan och en tur till Visby. Så har jag deltagit i Konstrakan i Tranås. Det var som vanligt folkfest och även i år klarade vi oss från regnet. I år hade jag också lyckats locka med min syster att ställa ut. Vi har ju fått samma ådra. Trevligt tycker jag. På bilden en av mina akvareller som jag ställde ut. Har också haft några akvareller på Boxholms Bruksmuséum i sommar. Vi var 14 kvinnor som ställde ut. Som stolt mormor tycker jag det var trevligt att också Emma vårt äldsta barnbarn var med på utställningen.

Tidaholms konstförening kom på besök. Solen sken och jag hade utställning i både ateljén, Gillestugan och på altanen. Make Christer, dotter Maria och barnbarnen Emma, Erik, Alicia och Ida hjälpte till. Det blev en trevlig stund. Efter en knapp timma åkte bussen vidare mot Mjölby och nästa utställning. Flera bilder från den här stunden finns längst bak i min Bilderbok.

Senaste kommentarer

07.04 | 22:42

Färgernas namn.......den kändes riktigt bra att läsa! Färger är som musik......de har vibrationer!

...
25.02 | 07:29

Fantastiska målningar Birgitta. Du är bäst(..

...
03.11 | 12:15

Vart går myran, jag ser ingen stack.

...
08.06 | 12:15

bra sida
jag har okså en blogg

...
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS